donderdag 12 april 2012

Udo dressed in Circle of Gentlemen and Jacob Cohen


Onze surprise act op onze modeshow 2012 was natuurlijk niemand anders dan superidool UDO, www.udo.be, gekleed met Circle of Gentlemen en Jacob Cöhen, uit de collectie van Boetiek Pexsters.

Ontdek bij Boetiek Pexsters de uitgebreide damescollectie van Circle of Gentlemen Lente-Zomer 2012. Het Nederlandse label Circle of Gentlemen, bekend geworden door opvallende overhemden met hoge boord en blouses met drieknoops kraag, introduceert twee nieuwe lijnen: een uitgebreide collectie blazers en knitwear. De blazers worden gekenmerkt door met een slank gesneden pasvorm en rechtopstaande kraag en hebben net als de rest van het label Engelse look. Circle of Gentlemen maakt voor de blazers gebruik van 100% linnen, puur katoen en zuiver wol.

Ontdek bij Boetiek Pexsters de uitgebreide herencollectie van Jacobs Cöhen Lente-Zomer 2012. Dit moet de hottest jeans in de wereld zijn op dit moment. Het beste Japanse denim is gebruikt in de hele collectie. De jeans wordt afgewerkt met stevige zilveren knopen en ritsen, het logo is in pony leder, de zakken zijn afgewerkt met katoen, ... kortom de meest luxueuse jeans die er is. Iedere broek is handmatig afgewerkt in de Venuto regio in Italië.


Ontdek de pins van onze collecties op Pinterest