woensdag 24 april 2013

"En de bestelbonnen zijn ook weg" na diefstal van 15.000 euro aan kleding bij Boetiek Pexsters


24/04/2013 - HBVL | Dieven hebben kleding, laarzen en broeken gestolen uit de bureauruimte van Boetiek Pexsters in Berlingen (Wellen). “Het ergste is dat het gaat om een rek met retouches die klanten al betaald hadden. En we weten niet van welke klanten de kleding is, want de retouchebonnen zijn ook weg”, zegt zaakvoerder Katty Pexsters.

“Toen ik dinsdagochtend rond 8.45 uur naar de bureauruimte ging, zag ik dat alles overhoop lag. Enkele ramen en een deur stonden open en een vaas lag in stukjes op de grond", zegt Katty.

"Ze zijn aan de haal gegaan met een rek met een tiental kostuums van Hugo Boss, drie dozen met laarzen van Scapa, enkele broeken en nog enkele stukken van mijzelf. Maar het ergste is dat er ook een rek met kleding weg is die we nog moesten retoucheren."

“De klanten hadden die kleding al betaald en ze zouden de komende dagen en weken worden opgehaald. Maar de retouchebonnen die eraan hingen, zijn ook weg. We weten dus niet van wie de kledingstukken zijn.”

Het gaat om 20 tot 30 klanten. De gestolen stukken hebben een aankoopwaarde van minstens 12.000 tot 15.000 euro.

Wie kleding heeft gekocht bij de boetiek én een retouche gevraagd heeft, kan contact opnemen met de zaakvoerders via 012/74.13.51.

Ontdek de pins van onze collecties op Pinterest